Interim management

Als Interim manager, met ruime ervaring in diverse organisaties ben ik breed inzetbaar. Van operationeel manager, tot interim bestuurder, in kleine en grote organisaties heb ik de afgelopen jaren mijn meerwaarde bewezen. Getuige de aanbevelingen van klanten. Zie ook mijn linkedin profiel. Een paar quotes van recente opdrachtgevers:

Hilbert is vanaf april 2012 als interim directeur verbonden aan De Gooische School in Laren. Sinds zijn aantreden heeft hij op prettige wijze het bestuur ontzorgt en onze school constructief en daadkrachtig geleid. Hilbert beschikt over een combinatie van bedrijfsmatige managementkwaliteiten en diepgaande onderwijskundige kennis. Met zijn prettige karakter, relativeringsvermogen én gevoel voor humor weet hij een sfeer te creëren waarin een teamkleden in vertrouwen het beste uit zichzelf en uit elkaar kunnen halen.

“Hilbert is zakelijk, efficient, klantgericht en denkt echt met je mee”.

“Ik heb hem leren kennen als een manager met een menselijke adaptieve stijl van leidinggeven, pionierend, veranderaar, daadkrachtig, koersvast, met actuele adequate onderwijskunde.”

“Hij heeft de samenwerking tussen medewerkers bevorderd en daarmee het onderlinge vertrouwen hersteld. De school heeft een turbulent jaar goed afgesloten en gaat in vertrouwen verder met een nieuwe directeur.”

Belangrijkste kwaliteiten: Aangenaam, Waar voor uw geld, Hoge integriteit”.

Als u wilt weten wat ik voor uw organisatie kan betekenen neem dan contact met mij op.

Geef een reactie