Advies

Advies is een breed en vaag begrip en adviseurs zijn er in veel variaties.

Als u om advies vraagt is het van belang om eerst de oorzaak van het probleem te verkennen. Wat is de vraag achter de vraag? Bij mij begint het met het concreet maken van de klantvraag. Uw organisatie is in beweging. Dat vraagt om pro-actief handelen en een groot innoverend vermogen van uw organisatie en van uw medewerkers. Het ondersteunen van uw organisatie in het snel en efficiënt behalen van uw doelen is dus ook mijn doel. Meetbaar, Acceptabel en Realistisch.

Of het nu gaat om anticiperen op krimp, financiële reorganisatie, onderwijskundige vernieuwingen, de aanpak is duidelijk en simpel.

Daarbij zijn drie pijlers van belang:

  1. Strategie: Welke doelen stelt de organisatie
  2. Competentie: Wat hebben we  nodig om de doelen te bereiken
  3. Gedrag: Hoe zorgen we ervoor dat onze plannen worden gerealiseerd.

Zonder duidelijke visie of het besef dat de verandering noodzakelijk is mislukken de meeste veranderingen. Wij werken daarom met bewezen succesvollen methoden. In de praktijk volgen we in grote lijnen de stappen uit het model van John Kotter.

Wilt u een verfrissende kijk en professionele aanpak van de vraagstukken in uw organisatie?  Neem dan voor een vrijblijvend gesprek contact met op. De intake is gratis. Tarieven zijn zeer scherp en voor mijn werkzaamheden geldt een tevredenheidsgarantie.

Bovendien beschik ik over een groot netwerk, dus als het nodig is weet u zeker dat ik de juiste kennis weet te vinden om uw organisatie nog beter te kunnen helpen.

 

Geef een reactie